COVID-19 maatregelen

Het is de bedoeling dat er maximaal 2 personen tegelijkertijd op gepaste afstand in de wachtkamer zullen zitten op de hiervoor aangegeven stoelen en maximaal 1 persoon bij de ontvangstbalie staat.

Enkel indien u niet ziek bent (verkouden, griep, hoesten, koorts, keelpijn) of zich in uw directe omgeving/ gezinssituatie geen Covid-19 gerelateerde klachten voordoen, kunnen en mogen wij u onder voorwaarden behandelen.

Deze voorwaarden zijn:

- Was na binnenkomst uw handen met desinfectievloeistof. Deze is aanwezig bij de balie in de wachtkamer.

- U houdt minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers van onze praktijk.

- Er mogen slechts 2 bezoekers van de praktijk tegelijkertijd in de wachtruimte zitten en max. 1 bezoeker aan de balie staan.      

- U neemt bij elke afspraak zelf een grote (bad)handdoek mee. Wij kunnen u momenteel géén handdoek ter beschikking stellen!

- Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent. Indien u te vroeg bent, verzoeken wij u even in de auto of buiten (op het bankje buiten) te wachten.

- U komt alleen de praktijk binnen. Een eventuele begeleider kunnen wij helaas niet ook toelaten.

- U kunt geen gebruik maken van de toiletten.

- Volg de looproutes in de praktijk die aangegeven zijn met gekleurde vloertape.

- Volwassenen zullen de hoofdingang en de gebruikelijke grote wachtkamer gebruiken. Kinderen gebruiken de ingang en wachtkamer voor de kinderfysiotherapie.

Wij zelf zullen vanaf heden de gehele dag, bij alle afspraken een gecertificeerd mondkapje dragen. Ook in overleg met u zullen wij eventueel andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, een beschermingsbril en/of een behandelschort dragen tijdens uw behandeling. Gelieve zelf ook een mondkapje mee te nemen en te dragen. Bij ex-Covid-19 patiënten dragen wij vooralsnog een volledige bescherming.